Tuesday, April 30, 2013

Friendship

Assalamualaikum w.b.t....... Hallow hallow.. :)

Indeed meaning video ni... Jom layan!~


U all nilai lah sendiri yer... 

Selamat hari selasa. :P

26 comments:

  1. terima kasih kerana sudi follow dan tinggalkan jejak kat blog uncle ..

    ReplyDelete
  2. asyik2 biskut..huhu
    tapi untung la ada kawan camni.
    mmg betol2 boleh buat kawan masa susah senang.

    ReplyDelete
  3. kawan senang dan susah ni :) salam kenal nadiah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. tp bukan senang kita jumpa.. :P

      Delete
  4. Replies
    1. hehe.. part yg dia sakit teruk tu kn..

      Delete
  5. tgk dari cara berpakaian, mereka tu bebudak oversea kot :) apapun nice video...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah encik kopi pasta.. student Jordan x silap.. :)

      Delete
  6. one in thousand.
    always found fake frenz

    ReplyDelete
  7. really nice video..jarang boleh jumpa kawan yg btol2 kawan..btol la kata2 org. benda dpan mata mmg kita tak hargai tetapi bila dah hilang baru kita tercari-cari.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. kebanyakkan org mcm tu.. bnda depan mata xnak appreciate kn.. :)

      Delete
  8. Dear..cik akak sembang sini k..hihi

    cik akak baru follow adik rupanya..sebelum google follower je..hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeke... sy pon bru prasan.. haha.. thanks. :)

      Delete
  9. kawan susah n senang... :)susah nak cari :D

    ReplyDelete
  10. bagus video nie..seriusly bukan senang nak cari kawan susah n senang bersama...time senang ramailah..huhuhu

    ReplyDelete
  11. susah nak jumpa kawan macam ni sekarang... :)

    ReplyDelete
  12. untung betul la kalau ada kawan mcm tu, first time juga tgk org makan oreo mcm tu x9
    teringin pula nak buat lol

    ReplyDelete