Wednesday, April 24, 2013

Happy Belated Birthday to Him

Assalamualaikum.. hye :)

Entry kali ni memang tak boleh blah sebab nak wish birthday untuk DIA yang ke-27, 23hb 4 tarikh lahirnya. Hahaha... poyo jer. :P. Bukan special boyfriend pon tapi teman tapi mesra. :P

Dah lama tak contact dia lepas gaduh dengan dia atas sebab yang memang boleh jadi gaduh punya. Memang sapa2 pon akan marah kalau dah kantoi. Tak tau lah salah sapa. Kalau ikutkan hati memang nak berbaik semula dengan dia tapi dia jek yang tak nak rasanya. Ok, takpe lah, nak buat macam mana kan....

Dengan niat yang baik tulus ikhlas sesuci di hati ni, andai kata awak terbaca atau terjumpa entry ni masa nak google nama awak nanti, saya nak ucapkan...



"SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YG KE-27 UNTUK TAHUN NI.. SAYA DOAKAN AWK SIHAT-SIHAT JE KAT SANA, MOGA TERCAPAI IMPIAN TU.. INSYAA ALLAH. "

Sorry gambar sepotong kek jek. =,=

Well, hopefully dia terbaca dan terperasan lah entry ni bila-bila masa nanti kalau dia ternampak.. Maaf kan saya okay! Nak bagi message pun bukan berbalas.. Harap hang ingat kat aku lagi. Huhu


Dedicated to ADIPUTRA TG HALIM


P/S: Confirm sat gi mesti ada yang pikir bukan2 pasal entry ni.. NO NO NO! Saya single lagi. 

K Bye. :)

15 comments:

  1. siapalah jejaka yang bertuah 2 kann.. :)

    ReplyDelete
  2. hepi belated to him jugak...:-) tak baik gaduh lame2..nanti rindu..heeee

    ReplyDelete
  3. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley

    ReplyDelete
  4. Jenjalan sini sambil follow sekali..# 68
    Ermmm kejap jer kot rajuk dia tue.. jgn risau kalau ada jodoh tak kemana..;p

    ReplyDelete
  5. happy birthday to him....enjoy the day!!!

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah ^_^
    Nanti tngok2 yg dok selalu gaduh tu la jadi pasangn hidup..hehe.

    p/s: follow u back #74

    ReplyDelete
  7. wow mcm sedap pulak bila tgk kek tu...

    ReplyDelete