Tuesday, April 23, 2013

Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih

Assalamualaikum... Hye :)

Untuk pertama kalinya aku join Segmen ni. :p


Nak join click kat banner


DUE DATE : 4 MAY 2013

Syarat - syarat :

1) Seorang blogger (tak cantik tak apa, encem perlu! Haha)
2) Follow blog PARIPARIPUTIH (Wajib!). Tolong nyatakan anda followers yang ke berapa. 
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih
4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini

Mari kita support PariPariPutih

Hehe.. Bye :)

19 comments:

  1. Thanks Nadiah... mohon rajin2 terjah for updates kat blog ppp ok :) follow jugak...

    ReplyDelete
  2. dah join..
    golek2 dr segmen yg sama...
    jom blogwalking!

    ReplyDelete
  3. dri segmen yg sama
    follow sini..
    jom singgah blog yam...

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking & followed
    slamat berkenalan

    ReplyDelete
  5. Oh this is another good way to increase our follower :)
    Wish you good luck!

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. dari segmen yang sama..
    dah follow di sini, #52.. jemput datang follow di blog saya pula..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. hai dear , thanks sudi follow tadi , dah follow sini balek , salam ukhuwah :)

    ReplyDelete
  8. Cara buat tag tu macam ni juga, just copy my entry then jawab dgn jawapan sendiri utk entry tu. Good luck ya. Jangan lupa inform kalau dah buat boleh pula baca introduction blogger ni.

    ReplyDelete
  9. salam kenal sis.. thanx jadi follower yg ke 101 kat belog IF..
    Rajin2lah jenguk belog IF yeah..
    IF tak dapat nak joinlah contest up kan follower ni disebabkan dah nak final exam..
    so IF haruslah sedar diri sebab tak boleh nak update belog.. huhu
    tapi sesiapa nak follow belog IF dipersilakan.. hihi
    illykhalil.blogspot.com
    tq

    ReplyDelete
  10. salam.. saya pun join gak segmen ni.. selamat bersegmen ye :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegment...done follow =)

    rajin2 la singgah ye=)

    http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete