Tuesday, June 18, 2013

Nak cari rumah sewa


Assalamualaikum.. Hye!


Wahh... dah sebulan rehat blog ni.. yelah bz la katakan.. :P

Owh, ni nak tanya2 korang semua ni..

Ada x kawan2 atau kamu sendiri ke nak cari housemate? Atau ada rumah nak disewakan ke.. huhu. 

Sebab saya dalam bulan 8 hujung dah kena move, x boleh duk hostel lagi.. final semester kn.. hukhuk. 

Kalau boleh nak area KL/Selangor.. tapi jangan ler memahal sangat. Kesian kita tak makan nanti.. dah la kurus. hukhuk

Tapi yang penting mesti lah duduk dgn kaum Hawa gak.. well, KeyEl kan... duk serumah laki pompuan macam dah biasa.. Saya bukan macam tu yer. 

Ni yang nak duduk ni saya sorang jek. Kawan lain dah ada rumah sewa sendiri. Nak menyemak kat rumah dorang pon buat segan je kalau x di jemput. Sobs

Kalau ada yang baik hati nak bantu saya yang homeless dalam bulan 8 @ 9 ni.. meh la bantu.. hihi.


P/S: Ini bukan mintak simpati okey, just for sure ada tak nak cari housemate atau rumah nak disewakan. 

K, Tata :)